NOVELLI doo je ekskluzivni zastupnik PERGO laminatnih podova za podrucje Balkana. PERGO je svedska kompanija koja se bavi proizvodnjom laminatnih podova, razlicitih namena u zavisnosti od potreba savremenog kupca. Jos 1977. godine kompanija je definisala projekat izrade laminatnih podova i kreirala novi tip podnog materijala, PERGO je postao svetski poznat i prepoznatljiv brend. PERGO-va otkrica zasticena su sa blizu 500 registrovanih patenata. Svoj uspeh i poziciju lidera na globalnom trzistu kompanija PERGO duguje vrhunskom kvalitetu i dizajnu svojih proizvoda namenjenim  stambenim i poslovnim objektima.
           PERGO laminat je otporan na udarce, kotrljajuce tockice, pritisak teskog namestaja, na mrlje, zar cigarete, ne bledi i tesko ga je ogrebati, otporan na vlagu i za 24 casa sam ce se postarati za kap prosute vode. Da ocistite laminat treba Vam samo usisivac, vlazna krpa sa malo deterdzenta i malo dobre volje. Cestice aluminijum oksida laminatima daju bljestavilo i sjaj, a njihovim vlasnicima tri puta vecu otpornost na habanje i, u najkvalitetnijoj klasi, dozivotnu garanciju!
           Za potrebe svojih klijenata NOVELLI preporucuje, nabavlja, prevozi i ugradjuje laminat vrhunskog kvaliteta. Na trzistu Srbije poslujemo od 2002. godine i uspesno saradjujemo sa vodecim kompanijama na nasem trzistu, kao sto su: Mercedes, EFG banke, Fashion Company, Delta Fashion, Avanguardia, No - No Club, Grubin, N Sport, Wiener Stadtiche, restorani Kesten, Promaja, Akapulko...
Proverite zasto su bas svi oni u svoje prodajne i poslovne prostorije postavili upravo PERGO laminat !ZAKORACITE   STAZOM   USPESNIH   . . .
NOVELLI d.o.o  Gornjogradska 9, lokal br.8,  Zemun  Srbija tel:  011 316 60 16; 316 60 15; 316 47 95   
Web Dizajn & SEO by Avangard